Trappstädning Göteborg för BRF och fastighetsägare

Trappstädning Göteborg för BRF och fastighetsägare

Trappstädning Göteborg – BRF & Hyresvärd

Vi utför trappstädning i Göteborg åt BRF samt stora och små fastighetsägare. Att ha en välstädad trappuppgång gör att första intrycket för besökare som kommer in genom dörren blir positiv. Genom oss kan du få ett trapphus som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta.

Beräkna pris på trappstädning

Här kan du beräkna pris på trappstädning där det rör sig om ett mindre antal trappuppgångar som ser likadana ut. Priset inkluderar framkörning inom Göteborg. Tvättstugor tillkommer.

För mer omfattande uppdrag ber vi er att kontakta oss via telefon eller mail. Har ni ett offertunderlag färdigt så kan vi prissätta utifrån det, annars diskuterar vi oss fram till en lösning.
 

Varje vecka utför vi trappstädning i 125 st trapphus med tillhörande 172 entréer och 22 hissar. Vi rengör och dammar 35 tvättstugor och torkrum samt städar 5 stycken fastighetskontor med kök och toalett.

Trappstädning skapar trivsel

För oss är trappstädning mer än att bara göra rent golven, vi arbetar utifrån perspektivet att tillsammans med er skapa trivsel för hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare. Vi har regelbunden kontakt med fastighetsförvaltare och vår professionella personal samarbetar med fastighetsskötare och felanmäler så fort vi upptäcker något fel i fastigheten som läckande rör, trasig belysning etc. Ägare och projektledare arbetar regelbundet på fältet med trappstädning och har full förståelse över vad uppdragen innebär, det innebär också att vi har förstahandsinformation då vi tillsammans med er går städsyn och kan komma med förslag till förbättringar. På nya uppdrag arbetar vi själva under uppstarten för att sätta rutiner utifrån överenskommen kravspecifikation.

Vad ingår i trappstädning?

Detta är valfritt för er som fastighetsägare. Vi kan tillsammans med er ta fram ett förslag som passar just era behov, skillnader finns också i om det är hissar, fastighetskontor och om källar- och vindsutrymmen skall städas. För hyresfastigheter rekommenderar vi städning varje vecka medan det för bostadsrättsföreningar kan räcka med varannan vecka.

Städningen utförs på fast veckodag mellan 7.00-16.00 under helgfria vardagar.

Vi erbjuder dessutom era hyresgäster 10% rabatt på flyttstädning vid behov.

Städning veckovis

  • Rengöring av golv
  • Torkning av räcken
  • Rengöring av hiss
  • Rengöring av entréglas
  • Rengöring element
  • Tömma skrapgaller
  • Hålla väggar rena

Trappstädning BRF bostadsrättsförening

Det som skiljer mellan trappstädning BRF och till privata fastighetsägare är ofta omfattningen. Medlemmar i bostadsrättsföreningar kanske oftare tar ett eget ansvar för att hålla fastigheten fräsch och sköter viss städning själva medan, medan en privat fastighetsägare oftast lejer ut hela uppdraget.

I en bostadsrättsförening finns allt som oftast andra gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu, föreningslokal etc. som skall ingå i städningen några gånger om året. Vi lämnar gärna pris på alla ingående delar ni önskar.

Vi på PAL Städservice har kunskap och erfarenheten att ta hand om din trappuppgång. Att kontinuerligt ha en städning ökar trivseln för både besökare och de som bor eller har kontor i huset. Det minskar även risken för skadegörelse om trapphuset hålls rent och fint.

PAL Städservice har stor erfarenhet av trappstädning i Göteborg och vi siktar på att ge dig som kund en långsiktig lösning och en städning med kvalitet. Du som kund kan bestämma hur din trappstädning bör se ut, samt ge oss önskemål på vad du vill ska ingå.

Har ni fast pris på trappstädning?

Ja, Priset du beräknar på hemsidan är ditt fasta pris för en enkel trappstädning.

Vad är det som ingår vid en trappstädning?

Det som ingår i vår trappstädning är rengöring av golv, Torkning av räcken, rengöring av hiss, entréglas, element, tömning av skrapgaller och så ser vi till att väggarna är rena.

Vänder ni er även till privatpersoner?

Nej, Vi utför trappstädning i Göteborg åt bostadsrättsföreningar (BRF) och mindre fastighetsägare. Du får en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för både besökare, kunder och bofasta.

Ingår det städning av tvättstugor och källargångar?

Nej, Priset på städning av tvättstugor och eventuella källargångar och genomgångar tillkommer, kontakta oss för en offert.

Tillkommer det kostnader för resor?

Nej, priset är beräknat med en reskostnad per tillfälle.