Trappstädning Göteborg

Trappstädning Göteborg

Vi utför trappstädning i Göteborg åt BRF och mindre fastighetsägare. Du får en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för både besökare, kunder och bofasta.


Trappstädning Göteborg

Här kan du räkna ut vad ditt pris för trappstädning blir. Priserna är exempel och kan ändras beroende på vart ni finns. Större volymer offereras efter kostnadsfritt besök hos er. Tvättstuga och eventuella källargångar och genomgångar tillkommer. Priset på trappstädning är beräknat med en reskostnad per tillfälle.

Städningen utförs på fast veckodag mellan 7.00-16.00 under helgfria vardagar.

Vi kan även vara behjälpliga med flyttstädning vid behov.

Prisexemplet avser:

  • Rengöring av golv
  • Torkning av räcken
  • Rengöring av hiss
  • Rengöring av entréglas
  • Rengöring element
  • Tömma skrapgaller
  • Hålla väggar rena

 

Läs mer om trappstädning

Trappstädning bostadsrättsförening

Att ha en välstädad trappuppgång gör att första intrycket för besökare som kommer in genom dörren blir positiv. Vi på PAL Städservice utför trappstädning Göteborg åt bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare. Genom oss kan du få en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta.

Vi på PAL Städservice har kunskap och erfarenheten att ta hand om din trappuppgång. Att kontinuerligt ha en städning ökar trivseln för både besökare och de som bor eller har kontor i huset. Det minskar även risken för skadegörelse om trapphuset hålls rent och fint.

PAL Städservice har stor erfarenhet av trappstädning i Göteborg och vi siktar på att ge dig som kund en långsiktig lösning och en städning med kvalitet. Du som kund kan bestämma hur din trappstädning bör se ut, samt ge oss önskemål på vad du vill ska ingå.

Frågor och svar

Har ni fast pris på trappstädning?

Ja, Priset du beräknar på hemsidan är ditt fasta pris för en normal trappstädning.

Vad är det som ingår vid en trappstädning?

Det som ingår i vår trappstädning är rengöring av golv, Torkning av räcken, rengöring av hiss, entréglas, element, tömning av skrapgaller och så ser vi till att väggarna är rena.

Vänder ni er även till privatpersoner?

Nej, Vi utför trappstädning i Göteborg åt bostadsrättsföreningar (BRF) och mindre fastighetsägare. Du får en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för både besökare, kunder och bofasta.

Ingår det städning av tvättstugor och källargångar?

Nej, Priset på städning av tvättstugor och eventuella källargångar och genomgångar tillkommer, kontakta oss för en offert.

Tillkommer det kostnader för resor?

Nej, priset är beräknat med en reskostnad per tillfälle.


Beräkna pris på trappstädning

3
Ange antal trappuppångar
2
Ange antal våningar inklusive källartrappa
Ange hur ofta du vill ha städning
Månadspris exkl. moms Kr